Άρθρο Localit 19 Απριλίου, 2012

Δήμος Ελευσίνας: Ξεκίνησε επίσημα το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Παρουσία δεκάδων Εθελοντών, Δημοτικών Συμβούλων, Συλλόγων, του Δημάρχου Ελευσίνας και της εκκλησίας έγιναν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που στεγάζεται στο κτίριο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου (πρώην Κοινωνικής Υπηρεσίας).  

 Το Παντοπωλείο έχει ξεκινήσει τη δράση πριν από αρκετό καιρό και ήδη προμηθεύει με τρόφιμα περίπου 400 άτομα συμπληρώνοντας τη δραστηριότητα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής που προμήθευε και με άλλα είδη (ρουχισμό, κλπ).

Στην ομιλία τους ο Δήμαρχος και η υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας Μαρία Αντωνάρα τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγαλύτερου δικτύου αλληλεγγύης με τη συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων εθελοντών, καθώς οι περιπτώσεις των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη γίνονται ολοένα και περισσότερες. Υπάρχει η ανάγκη να υποστηριχθούν υλικά και ηθικά όλοι οι συμπολίτες μας που λόγω της εντεινόμενης κρίσης βρίσκονται μπροστά στα προβλήματα της ανεργίας και της έλλειψης ακόμη και των βασικών αγαθών.  

Ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε πίστωση για την ενίσχυση του Παντοπωλείου. Χρειάζεται όμως και η εθελοντική προσφορά όσων έχουν την δυνατότητα συνεισφοράς και ιδιαίτερα των επιχειρήσεων.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…