Πολύχρωμο ήταν το τριήμερο, που μας πέρασε, στο Χριστουγεννιάτικο καραμελοχωριό της πλατείας Ηρώων. Το δικό τους ξεχωριστό χρώμα και άρωμα έδωσαν οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι.
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου η χορωδία του Συλλόγου Ηπειρωτών με χριστουγεννιάτικα και άλλα τραγούδια.
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου η χορωδία και τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Μικρασιατών, που συνοδεύτηκαν από τα νόστιμα γλυκίσματα που έφτιαξαν τα μέλη του Συλλόγου και προσφέρθηκαν ολόκαρδα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα η χορωδία και η ορχήστρα των μαθητών των δημοτικών σχολείων Μαγούλας έπαιξαν και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας, υπό τη διεύθυνση της δασκάλας-μουσικού Δήμητρας Τρουμπούκη.
Την Κυριακή το πρωί οι επισκέπτες του καραμελοχωριού απόλαυσαν μια ξεχωριστή μουσική πανδαισία από το συγκρότημα κρουστών Batala Percussions, που ξεκινώντας από την παραλία της Ελευσίνας και διασχίζοντας τον πεζόδρομο της Νικολαΐδου, υπό τους ήχους των τυμπάνων, κατέληξε στην πλατεία για να χαρίσει ένα υπέροχη μουσική.