Άρθρο Localit 20 Απριλίου, 2022

Δήμος Ελασσόνας: Μείωση 50% στα τέλη τραπεζοκαθισμάτων για το 2022

Ελάφρυνση σε ποσοστό 50% στα τέλη τραπεζοκαθισμάτων για το 2022 αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, στηρίζοντας έμπρακτα τους επιχειρηματίες της εστίασης που αγωνίζονται να ορθοποδήσουν μετά από δύο δύσκολα χρόνια περιοριστικών μέτρων και κατάρρευσης των εσόδων.

Παράλληλα με τη δυνατότητα χρήσης διπλάσιου χώρου, ο Δήμος Ελασσόνας προσφέρει στους επαγγελματίες μία σημαντική οικονομική ελάφρυνση διευκολύνοντας έτσι τη συνέχιση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων με οφέλη για όλη την κοινωνία.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας αναφέρει: «Είμαστε όπως κάθε χρονιά δίπλα στους επαγγελματίες της εστίασης, προσφέροντας μία γενναία έκπτωση 50% στα τέλη τραπεζοκαθισμάτων για όλο το 2022. Με την απόφαση αυτή στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του κλάδου που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές λόγω της πανδημίας. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια για την εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα, η κίνηση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ανακάμπτει και προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση στους κατοίκους και περισσότερες θέσεις εργασίας για τον τόπο. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να στηρίξουν την εστίαση, ειδικά αυτή την περίοδο της επαναφοράς στην κανονικότητα, προκειμένου να διατηρήσουμε ανοιχτές τις επιχειρήσεις και σταθερές τις θέσεις εργασίας».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…