Άρθρο Localit 17 Αυγούστου, 2020

Δήμος Δράμας: Το Dramaica μεταφέρεται το Σεπτέμβριο

Το Dramaica δεν ακυρώνεται.

Μεταφέρεται το Σεπτέμβριο.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου κ. Χ. Μαμσάκου , του Προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Λευτέρη Καλλινικίδη και του Προέδρου ΤΟΣΥΝ κ. Τσιρακίδη.

Κατόπιν συνεννόησης  με τον ΕΟΔΥ και υπό το φως της υγειονομικής κατάστασης στην πόλη μας αποφασίστηκε η μεταφορά πραγματοποίησης του Dramaica για τον Σεπτέμβριο.

Κάποιοι επιθυμούσαν να ακυρωθεί το Dramaica και να σπείρουν τον πανικό στους συμπολίτες μας. Δεν επενδύουμε στον διχασμό, δεν επενδύουμε στη διασπορά πανικού και ψευδών ειδήσεων, δεν στοχεύουμε στη δολοφονία του Dramaica.

Θεσμικά πράττουμε το ορθό σε συννενόηση και αγαστή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Ζητούμε από τους νέους να κάνουν λίγη υπομονή. Το Dramaica παραμένει ζωντανό και επανέρχεται δυναμικά τον Σεπτέμβριο.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκά 13 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρη: Η οικονομικά προσιτή ενέργεια προϋπόθεση κοινωνικής συνοχής και ρόλου της Αυτοδιοίκησης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 17:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 με κύριο αίτημα την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους.

Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή,  όλου του αιρετού αυτοδιοικητικού προσωπικού.  …