Άρθρο Localit 15 Ιουνίου, 2023

Δήμος Χαλκηδόνος: Παραδόθηκαν 40 απινιδωτές σε όλους τους οικισμούς

Σαράντα αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές για όλους τους οικισμούς προμηθεύτηκε ο δήμος Χαλκηδόνος, με στόχο τη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος και θωράκισης της δημόσιας υγείας.

Οι απινιδωτές παραδόθηκαν στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία των οικισμών, καθώς και σε αθλητικούς χώρους. Το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση απινιδωτών σε όλες τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και στα σχολικά συγκροτήματα.

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος απηύθυνε έκκληση προς τος πολίτες να εκπαιδευθούν στην παροχή πρώτων βοηθειών με τη χρήση των απινιδωτών.

“Καλώ τους συμπολίτες μας, που επιθυμούν να εκπαιδευθούν, να παρακολουθήσουν τη διαδικασία εκπαίδευσης. Η πρόληψη σώζει ζωές και η ζωή είναι ανεκτίμητη”, είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, ο οποίος ανέλαβε και ήδη πραγματοποιεί  εκπαιδευτικά σεμινάρια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 05 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης μεταξύ Ανατολικής Σάμου και Δοξάτου

Οι Δήμοι Ανατολικής Σάμου και Δοξάτου Δράμας υπέγραψαν, την Τρίτη 4 Αυγούστου, πρωτόκολλο αδελφοποίησης κατόπιν…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ ... 03 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση εργασίας: Νέο Δίκτυο ΟΤΑ για την ανάδειξη της Βιομηχανικής Κληρονομιάς

ΚΕΔΕ, ΕΕΤΑΑ και ΕΛΛΕΤ για τη δημιουργία Δικτύου ΟΤΑ Βιομηχανικής Κληρονομιάς- Από τα εγκαταλελειμμένα βιομηχανικά…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 15 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Αλεξανδρούπολη ενισχύει τους δεσμούς με Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim

Με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim…