«Πεζο-πορεία Αγάπης» συνδιοργανώνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας με το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας-Απασχόλησης & Κατάρτισης με Ειδικές Ανάγκες «Τα παιδιά της Άνοιξης», το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας και τη συνδρομή σχολείων και άλλων φορέων, την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 11.00.
Στόχος της πρωτοβουλίας η συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Η διαδρομή της πορείας μέσα στην πόλη της Αλεξάνδρειας αναλυτικά θα έχει ως εξής: Πνευματικό Κέντρο (αφετηρία) – οδοί Εθνικής Αντίστασης – Νικολάου Πλαστήρα – Εθνικής Αμύνης – Βετσοπούλου – και τερματισμός πάλι μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο. Θα υπάρxει κάλυψη από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξάνδρειας.
Kαλάθια για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας θα υπάρχουν μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (αφετηρία και τερματισμός της πορείας).