Άρθρο Localit 17 Νοεμβρίου, 2022

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Συναυλία Κυκλικής Οικονομίας «Εσύ την ξέρεις;»

Συναυλιακή εκδήλωση με τη σύμπραξη καλλιτεχνών, σχολικών μονάδων και φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, διοργανώνουν ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με την πολυβραβευμένη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση ReUZ+.

Η συναυλία, θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” , στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων.

Σκοπός της συναυλίας, με τίτλο «Εσύ την ξέρεις;», είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από την κυκλική οικονομία, καθώς και η ανάγκη συνειδητοποίησης ότι ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΦΥΣΗ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ΕΝΑ!

Αν και η είσοδος είναι δωρεάν, προβλέπεται και οικολογικό εισιτήριο με ξεχωριστά δώρα,  με την προσκόμιση ενός παλιού οικιακού σκεύους ή  ενός ρούχου, που δεν χρειάζονται πλέον όσοι/ες την παρακολουθήσουν.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 15 καλλιτέχνες των οποίων οι μουσικές θα ακουστούν για πρώτη φορά πανελλαδικά με στόχο, όχι μόνο την ψυχαγωγία του κοινού αλλά και την καλύτερη αφομοίωση του περιβαλλοντικού μηνύματος μέσα από στίχους, πολυφωνικά ρεφρέν και όμορφες μελωδίες. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, και οι εκπαιδευτικοί-υπεύθυνες εγχειρήματος ReUZ+,  Έφη Χρυσού & Μαρία Χριστοπούλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση μοναδικών δώρων από επαναχρησιμοποιήσιμα – ανακυκλώσιμα υλικά.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 27 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έδεσσα: Σε πλήρη εξέλιξη το έργο αποκατάστασης και επανάχρησης του Κανναβουργείου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο αποκατάστασης και επανάχρησης του Κανναβουργείου, που χρηματοδοτείται από το…

Βιώσιμες Πόλεις 27 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας εκπονεί ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας εκπονεί Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ). Στόχος είναι εντοπιστούν τα προβλήματα προσβασιμότητας…

Βιώσιμες Πόλεις 26 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακύκλωση  ρούχων και υποδημάτων στον Δήμο Παγγαίου

Μωβ κάδοι για την ολοκληρωμένη διαχείριση ειδών ένδυσης και υπόδησης, και λοιπών υφασμάτινων ειδών, τοποθετούνται…