05 Αυγούστου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Έπειτα από έναν ιδιαίτερο δύσκολο χειμώνα λογω της πανδημίας , ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σχεδίασε, οργανώνει και υλοποιεί  μια σειρά από καλοκαιρινές δραστηριότητες που καθιστούν την πόλη έναν ολοκληρωμένο καλοκαιρινό προορισμό.

Σύμφωνα με την δήμαρχο Μαρία Ανδρουτσου , οι δράσεις απευθύνονται, για ακόμα μια φορά, σε όλες τις ηλικίες, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Προσεγγίζουν πολύπλευρα όλα τα ενδιαφέροντα και χαρίζουν στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς, που τόσο πολύ έλειψαν από παιδιά και μεγάλους, φέτος.

Δροσερές αποδράσεις για καθημερινά θαλάσσια μπάνια με δυο δρομολόγια στη Βάρκιζα.

Η πρότυπη δημοτική «Κατασκήνωση της Χαράς» της πόλης του Αγίου Δημητρίου, με τέσσερις 12ήμερες περιόδους συναρπαστικής κατασκηνωτικής εμπειρίας για παιδιά της πόλης από 6 έως 14 χρόνων.

Καλοκαιρινά προγράμματα υψηλού επιπέδου αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης για ολόκληρο το καλοκαίρι, που απασχολούν από 1000 παιδιά!

Το ολοκαίνουργιο Cine Kids με ποιοτικές μεταγλωττισμένες παιδικές προβολές κάθε Κυριακή, που δίνουν και πάλι χαμόγελα, στα πρόσωπα των παιδιών.

Και φυσικά, το Open Air Film Festival Στρογγυλό ο αγαπημένος καλοκαιρινός θεσμός, που γεμίζει, για δυο ολόκληρους μήνες, τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού στην πόλη με τη μαγεία της 7ης Τέχνης. Φέτος, με 57 αριστουργηματικές ταινίες από το παγκόσμιο και ευρωπαϊκό σινεμά, κάθε μέρα της εβδομάδας έχει και τη δική της κινηματογραφική θεματική.

Όλες αυτές οι δράσεις προετοιμάζουν και οδηγούν την πόλη του Αγίου Δημητρίου στο καθιερωμένο και πάντα επιτυχημένο φθινοπωρινό φεστιβάλ, που φέτος ξεκινά στις 31 Αυγούστου και επιφυλάσσει τεράστιες καλλιτεχνικές εκπλήξεις.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα, το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνει συναυλίες, παραστάσεις, χορό και θέατρο σκιών, που τιμούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, αλλά παράλληλα στηρίζει αναγνωρισμένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες από τον Άγιο Δημήτριο, ως ελάχιστη ανταπόδοση στον κλάδο του πολιτισμού που τόσο επλήγη από την πανδημία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καλές Πρακτικές Δήμων 17 Οκτωβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρήστος Στυλιανίδης από Ιθάκη : Αν δεν είχε σπάσει τοιχία ο δήμαρχος, θα είχαμε νεκρούς

Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ

Καλές Πρακτικές Δήμων 20 Σεπτεμβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ –ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Σημαντικό έργο υλοποίησε για τους πολίτες της περιοχής, ο Δήμαρχος Παπάγου –Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος .…

Καλές Πρακτικές Δήμων 08 Σεπτεμβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπόνησης έργων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής…