Άρθρο Localit 01 Σεπτεμβρίου, 2014

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Φθινοπωρινές γιορτές στην πόλη

Αρχή φθινοπώρου και οι Φθινοπωρινές Γιορτές στην πόλη, για μια ακόμη χρονιά, μας προσφέρουν ευκαιρίες ποιοτικής και συλλογικής ψυχαγωγίας, μέσα από ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου 2014.

Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο, συνθέτουν τον καμβά των πολιτιστικών δρώμενων αυτού του μήνα, που θα εξελιχθούν σε όλη την έκταση της πόλης μας, σε πλατείες, αλλά και σε σχολικούς χώρους, που όλο και περισσότερο αξιοποιούνται ως χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων και άλλων δράσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, η βούλησή μας για δωρεάν παροχή αυτού του πολιτιστικού αγαθού στους πολίτες παραμένει αμετακίνητη και χάρη στην ορθή διαχείριση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, που επιμελείται το όλο πρόγραμμα, γίνεται και εφικτή.

Σας καλούμε, λοιπόν, όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, αυτό το μήνα, στην καθημερινότητά μας, να προσθέσουμε τη συμμετοχή μας σ’ αυτή τη διαδικασία «αγωγής και ανάτασης ψυχής».
programma_fg_2014
καλή αντάμωση!

Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…