Άρθρο Localit 23 Μαρτίου, 2020

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Διάθεση ξηράς τροφής για τη σίτιση των αδέσποτων

Στη διάθεση ξηράς τροφής, σε εθελοντές που ήδη σιτίζουν αδέσποτα ζώα, ιδιαίτερα γάτες, προβαίνει άμεσα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Όπως τονίζει ο δήμος η κίνηση αυτή κρίνεται αναγκαία, λόγω του περιορισμού της εξόδου των δημοτών εξαιτίας των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως ενημερώνει η  σίτιση θα πραγματοποιηθεί  οργανωμένα, επώνυμα,  και βάσει προγράμματος που έχει καταρτιστεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τον Σύλλογο Ζωόφιλων Αγίας Παρασκευής, με πρωτοβουλία της κτηνιάτρου Ελευθερίας Παπαδοπούλου, Ειδικής Συνεργάτιδας και Υπεύθυνης Προγράμματος του Δήμου για τα αδέσποτα.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα αδέσποτα αυτή την περίοδο της κρίσης.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης της ξηράς τροφής.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 05 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η καρδιά της Ελληνικής Αυτοδιοίκησης χτυπά στην Αλεξανδρούπολη – Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ (6-8 Νοεμβρίου)

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης εν όψει του Ετήσιου Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 05 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκέψεις αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί- Συνάντηση της αντιπροσωπείας με τη μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, εν όψει του ετήσιου τακτικού…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 03 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιοδεία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: Συναντήσεις με Δημάρχους και Στρατιωτική Διοίκηση

Στο πλαίσιο των παράπλευρων εκδηλώσεων εν όψει του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ που ξεκινάει…