Άρθρο Localit 21 Απριλίου, 2020

Δήμος Αγίας Παρασκευής: 150 γεύματα στη Στέγη Γερόντων

150 γεύματα παραδόθηκαν στη Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής «Ο Άγιος Νεκτάριος» (Ηπείρου 15, Αγία Παρασκευή) από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά και την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου.

Τα γεύματα, τα οποία προσέφερε η Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Εσωτερικών, ήταν συσκευασμένα σε ατομικές σακούλες και περιελάμβαναν μαγειρίτσα, σαλάτα, ψωμί και κόκκινο αυγό.

Την Κυριακή του Πάσχα, επίσης, παραδόθηκαν άλλα 150 γεύματα στην ίδια Στέγη Γερόντων. Θέληση της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής προσφορά στη λειτουργίας, η οποία επί σειρά ετών περιθάλπει τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα “Προώθηση της ενεργειακής απόδοσης στις ΔΕΥΑ”

Παρατείνεται έως την 31η Μαΐου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης…

Ρεπορτάζ 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Ρύθμιση για τα οικόπεδα που χάνουν το δικαίωμα δόμησης στους οικισμούς

Το ΥΠΕΝ «μελετά νομοθετική ρύθμιση μέσα από την οποία θα προσπαθήσει να ενσωματώσει τα ακίνητα…

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στέγη και εργασία για άστεγους: Πρόσκληση για ένταξη στο πρόγραμμα από το δήμο Αρταίων

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το σχέδιο «Στέγαση και Εργασιακή Επανένταξη Αστέγων Δήμου Αρταίων και…