Άρθρο Localit 30 Σεπτεμβρίου, 2021

Δημιουργία θεατρικής ομάδας στον Δήμο Δωδώνης

Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ενηλίκων, υπό  την καθοδήγηση επαγγελματία σκηνοθέτη/καλλιτεχνικού υπευθύνου, προτίθεται να δημιουργήσει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι δημότες του Δήμου Δωδώνης να δηλώσουν συμμετοχή, αποστέλλοντας τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο/τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pkddodonis@yahoo.com ή επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 6986828012, έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στη Δωδώνη, ενώ οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αφότου συγκεντρωθούν όλες οι συμμετοχές. Επίσης, επισημαίνεται ότι στη θεατρική ομάδα μπορούν να συμμετέχουν τόσο εκείνοι που επιθυμούν να στελεχώσουν το θίασο, σε ρόλο ηθοποιού, όσο κι εκείνοι που επιθυμούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια εθελοντικά, σε επίπεδο διοικητικό, οργανωτικό, σκηνογραφίας, κατασκευής κοστουμιών, κ.λπ.

Όπως αναφέρει σχετικά ο Δήμος Δωδώνης, η ανάγκη ανάπτυξης ενός πυρήνα δημιουργικής έκφρασης, εξωστρέφειας και γόνιμης ψυχαγωγικής διεξόδου, έχει αυξηθεί κατακόρυφα, ιδιαίτερα στην πρωτόγνωρη συνθήκη που επέβαλε η πανδημία του κορονοϊού, τα τελευταία δύο χρόνια.

«Παράλληλα, έχοντας την τύχη να φιλοξενούμε στα γεωγραφικά σύνορα του Δήμου μας ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα σωζόμενα αρχαία θέατρα της Ελλάδας, θεωρούμε μείζονος σημασίας την προσφορά δωρεάν μαθημάτων θεατρικής αγωγής, αυτοσχεδιασμού και θεατρικής έκφρασης, με σκοπό την ανάδειξη κι αξιοποίηση του παιδευτικού, ψυχαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα του θεάτρου, την παραγωγή και περιοδεία θεατρικών παραστάσεων αλλά και τη μελλοντική συμμετοχή σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ θεάτρου» προσθέτει.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αρταίων: Ρύθμιση για την καταβολή παλαιών οφειλών στις σχολικές καθαρίστριες

«Παράσταση» διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, οι σχολικές καθαρίστριες αορίστου χρόνου, διεκδικώντας την…

Με μια ματιά 21 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πωγωνίου: Πολιτιστικό κέντρο το πρώην Αρρεναγωγείο – Παρθεναγωγείο Δελβινακίου

Στη φάση ολοκλήρωσης  περνά η ανακαίνιση του πρώην Αρρεναγωγείου – Παρθεναγωγείου Δελβινακίου που προορίζεται να…

Με μια ματιά 20 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγώνας δρόμου για απόδοση στους πολίτες των πρώην στρατοπέδων Παύλου Μελά και Καρατάσιου

Οι δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά και Κορδελιού Εύοσμου καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν…