Άρθρο Localit 29 Οκτωβρίου, 2019

Δήμαρχος Μαραθώνα: “Ο αγώνας κατά της λειτουργίας του παράνομου έργου στο Γραμματικό συνεχίζεται αμείλικτος και σε όλα τα μέτωπα”

«Ο αγώνας κατά της λειτουργίας του παράνομου έργου στο Γραμματικό συνεχίζεται αμείλικτος και σε όλα τα μέτωπα» δηλώνει ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας.

Παράλληλα η νομική υπηρεσία του δήμου προχωρά σε προσφυγή κατά της πρόσφατης απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής για δοκιμαστική λειτουργία της ΟΕΔΑ.

«Μετά την αναγκαστική ανάπαυλα, λόγω του εορτασμού της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Δήμος Μαραθώνος και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, επανέρχεται με προγραμματισμένες ενέργειες για τη διαχείριση της κρίσεως αναφορικά με την ΟΕΔΑ Γραμματικού», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Ειδικότερα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου θα γίνει νέα συνάντηση στην περιφέρεια Αττικής, μεταξύ αντιπροσωπείας του δήμου Μαραθώνα με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Τσίρκα και του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τους συνεργάτες του.

Θα προηγηθεί σύσκεψη – ενημέρωση της Συντονιστικής Επιτροπής κατά του ΧΥΤΥ μεθαύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 19.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου υπό τον πρόεδρο  της Επιτροπής και δήμαρχο κ. Τσίρκα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…