Άρθρο Localit 29 Ιουνίου, 2023

Δήλωση του Δημάρχου Βύρωνα Γρ. Κατωπόδη: Ο Λόφος Κοπανά και τα Θέατρα Βράχων οριστικά Δημόσια και δασικά

Ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης με δήλωσή του εκφράζει τις ευχαριστίες του για την απόφαση της κυβέρνησης για την απόφασή της να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του Λόφου Κοπανά και Θεάτρων Βράχων.

Ειδικότερα σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Από το ξεκίνημα του αγώνα μας το διακύβευμα ήταν αν θα είμαστε ενωμένοι ή διαιρεμένοι. Εμείς επιλέξαμε το δρόμο της συνένωσης και της συνεννόησης και σήμερα είναι μια ημέρα χαράς όχι μόνο για το Βύρωνα και τον Υμηττό, αλλά και για ολόκληρη την Αττική.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κατά τη διάρκεια της προσπάθειας που κάναμε με τον δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, κ. Τ. Μπινίσκο, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η σημερινή απόφαση της Κυβέρνησης είναι τιμή στη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη, του Μίνωα Βολανάκη, και των αγαπημένων μας Δημήτρη Νικολαΐδη και Ανδρέα Λεντάκη, που οραματίστηκαν και στήριξαν το δημόσιο χαρακτήρα ολόκληρου του Λόφου Κοπανά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον του, την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον Υφυπουργό Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και να επαναλάβω ότι για το καλό της πόλης μας, θα κινούμαστε πάντα στο πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Τα πρώτα 100 κλιματιστικά σε ευάλωτα νοικοκυριά

Ο Δήμος Αθηναίων προχωρά στη δωρεάν διάθεση των πρώτων 100 κλιματιστικών ενεργειακής κλάσης Α σε…

Ενδιαφέρουν 08 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναβαθμίστηκε το Δημοτικό Ελικοδρόμιο Νισύρου

Ο Δήμος Νισύρου ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των εργασιών πλήρους αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου, ένα έργο…

Ενδιαφέρουν 07 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πετρούπολη: Εγκαταστάθηκε «έξυπνο» παγκάκι

Το πρώτο «έξυπνο» παγκάκι εγκατέστησε και λειτουργεί ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με το Εθνικό…