Άρθρο Localit 16 Απριλίου, 2013

Δίκτυο Πράσινων Επιχειρήσεων δημιουργεί ο ΦΟΣΔΑ Ζακύνθου

anakuklwshΔιαδικασίες για τη σύσταση Δικτύου Πράσινων Επιχειρήσεων,   ξεκίνησε ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ζακύνθου, με σκοπό τη δημιουργία καταλόγου των επιχειρήσεων του νησιού που συμμετέχουν ή επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα διαλογής των απορριμμάτων στην πηγή, που αφορά στην ανακύκλωση συσκευασιών προϊόντων (χαρτί, πλαστικό, γυαλί κλπ), ηλεκτρικών συσκευών και λαμπτήρων.

Η δημιουργία του δικτύου είναι μέρος της ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλλει ο ΦΟΔΣΑ για την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση της ζωής των κατοίκων των νησιού και καλεί τους επιχειρηματίες να ευαισθητοποιηθούν και να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Ο ΦΟΔΣΑ θα χορηγήσει στους ενδιαφερόμενους πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρόγραμμα της εναλλακτικής διαχείρισης και καλεί τους ιδιοκτήτες να δηλώσουν συμμετοχή για την ένταξή τους στο δίκτυο, καλώντας στο τηλέφωνο 26950 – 45179.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Ψήφισμα μετά την πυρκαγιά σε αγωγό καυσίμων στο Πέραμα

Την πλήρη συμπαράστασή του στους κατοίκους και στον Δήμος Περάματος εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο του…

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Οι βασικοί άξονες του προγραμματισμού για το 2026

Τους βασικούς στόχους και τις προτεραιότητες του για το 2026 παρουσιάζει ο Δήμος Νισύρου. Στο…

Ενδιαφέρουν 26 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κακοκαιρία και αποκατάσταση ζημιών: Αυτοψίες και αποζημιώσεις σε συνεργασία με τους Δήμους

Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε το πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών για…