Διήμερο δράσεων στο νησί του Αγίου Ευστρατίου, διοργανώνουν στις Δευτέρα 30 και αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου, το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου.
Οι εκπρόσωποι των δημοτικών δομών Λήμνου θα ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν και θα δοθεί η δυνατότητα αιτήσεων για το Κοινωνικό Φαρμακείο και Παντοπωλείο, για όσους το επιθυμούν.
Οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλία για τη Νόσο Αλτσχάιμερ, από την ψυχολόγο του Κέντρου, στην οποία θα αναφερθούν τα σημάδια της νόσου, και παράλληλα θα συζητηθούν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης.
Σήμερα και αύριο παράλληλα τα παιδιά του νησιού, θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, όπου μέσα από κατασκευές και βιωματικά παιχνίδια, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να συνεργαστούν, και να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους.