Άρθρο Localit 05 Νοεμβρίου, 2021

Διημερίδα για τον ορεινό τουρισμό στη Νότια Πίνδο, στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

«Ο Ορεινός Τουρισμός στη Νότια Πίνδο, στη μετά – Covid Εποχή», είναι το θέμα διημερίδας που διοργανώνεται σήμερα Παρασκευή 5 και αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου,  στο Μορφοβούνι.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι προοπτικές της Νότιας Πίνδου, ως ένας από τους δημοφιλείς ορεινούς τουριστικούς προορισμούς. Ταυτόχρονα να αναδειχθούν οι πολιτικές για τη δημιουργία υποδομών που θα υπηρετήσουν το στόχο της ανάπτυξης του Ορεινού Τουρισμού.

Οργανωτές, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, το διαδημοτικό Δίκτυο ΠΙΝΔΟΣ, η ΚΕΔΕ και η Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Οι εργασίες ξεκινούν σήμερα  Παρασκευή και ώρα 4 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μορφοβουνίου «Αντώνης Σαμαράκης» και ολοκληρώνονται το Σάββατο το μεσημέρι.

Θα παραστούν ο υπουργός Δικαιοσύνης  Κ. Τσιάρας, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλος, ο μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ  Δ. Παπαστεργίου, βουλευτές, δήμαρχοι, κ.α.

Κεντρική ομιλήτρια είναι η υφυπουργός Τουρισμού  Σοφία Ζαχαράκη, η οποία θα παρουσιάσει τις πολιτικές της κυβέρνησης για τον Ορεινό Τουρισμό. Ακολουθούν εισηγήσεις ακαδημαϊκών, ειδικών επιστημόνων, οι οποίοι θα αναφερθούν στις προοπτικές ανάπτυξης της Ορεινής Ελλάδας και ειδικότερα στη Νότια Πίνδο, τόπο των δήμων που συγκροτούν το ομώνυμο Δίκτυο.

Η εκδήλωση θα γίνει με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων, ενώ επιπρόσθετα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Παρασκευή θα κάνει rapid test στο Μορφοβούνι.

Πρόγραμμα Διημερίδας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…