Άρθρο Localit 22 Αυγούστου, 2020

Διημερίδα από το Δήμο Ρόδου για την «Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Δημόσια Κτίρια» στο πλαίσιο του «ΣΥΝΕΡΓΕΙΝ»

Διημερίδα με θέμα «Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Δημόσια Κτίρια», διοργανώνει  ο Δήμος Ρόδου και η αρμόδια Διεύθυνση Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 25 Αυγούστου, ως Δικαιούχος 5 της Πράξης με τίτλο «Συνεργασία για την εξοικονόμηση ενέργειας σε Δημόσια Κτίρια του ΔιασυΝοριακού Τόξου Ελλάδας – Κύπρου» με το ακρωνύμιο «ΣΥΝΕΡΓΕΙΝ», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG V-A Ελλάδα – Κύπρος 2014 – 2020.

Στις 24 Αυγούστου 2020, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», αίθουσα ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ στις 12.00 π.μ. Ομιλητές η  Ρεγγίνα Οικονομίδου Αρχιτέκτων Μηχανικό ΕΜΠ, Ειδ. Αποκαταστάσεων Μνημείων UDSR και Υπεύθυνη Πράξης του Έργου για το Δήμο Ρόδου ο Κώστας Πατλιτζιάνας Χημικός Μηχανικός M.Sc., Ph.D., από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Στις 25 Αυγούστου 2020, ημέρα Τρίτη, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου, αίθουσα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, στις 12.00 π.μ. με τους ως άνω ομιλητές.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος.

Τις δράσεις υποστηρίζει επιστημονικά το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ως Τεχνικός Εταίρος της Πράξης «ΣΥΝΕΡΓΕΙΝ».

Στόχος της διημερίδας είναι η μεγαλύτερη δυνατή προβολή του συνόλου της Πράξης που αφορά στη «Συνεργασία για την εξοικονόμηση ενέργειας σε Δημόσια Κτίρια του ΔιασυΝοριακού Τόξου Ελλάδας – Κύπρου», καθώς και του πιλοτικού έργου με τίτλο «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΝ» που υλοποιείται από το Δήμο Ρόδου.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Παρέμβαση για τη Νησιωτικότητα από τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Καφαντάρη

Με τεκμηριωμένο λόγο, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Καφαντάρης, εκπροσώπησε…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 27 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της νησιωτικής πολιτικής από την ΚΕΔΕ – Εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου στο συνέδριο για τα 40 χρόνια ΕΕΤΑΑ

Με τεκμηριωμένες υπέρ της ουσιαστικής ενίσχυσης της νησιωτικότητας προτάσεις, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων…