Άρθρο Localit 27 Φεβρουαρίου, 2013

Διάθεση Αγροτικών Προϊόντων από παραγωγούς στο Μαρούσι

proionta_2_smΣε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά, ο Δήμος Αμαρουσίου, προχωρά στην 1η δράση για το 2013, με τη διάθεση αγροτικών προϊόντων εγχώριας παραγωγής, άριστης ποιότητας και σε τιμή κόστους,  απευθείας από τον παραγωγό.

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 από 8 π.μ. έως 4 μ.μ. στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Η διαδικασία της πώλησης των προϊόντων γίνεται με τηλεφωνικές παραγγελίες έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλέφωνα: 2132038253, 265, 396 & 336 και από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. στο τηλ. 213 – 20 38 080.

Την ημέρα της παραλαβής θα διατεθούν, επίσης, άνευ παραγγελίας, και άλλα είδη σε τιμή κόστους, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε επαρκείς ποσότητες προκειμένου να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών.

Όπως σημειώνει ο Δήμος, όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση, έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.

Οι καταναλωτές για τη διευκόλυνση των συναλλαγών τους και την αποφυγή καθυστερήσεων παρακαλούνται την ημέρα της παραλαβής των προϊόντων να φέρουν ανά παραγωγό το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας τους.

Τα είδη που θα διατεθούν προς πώληση με τηλεφωνική παραγγελία αφορούν σε ελαιόλαδο έξτρα παρθένο ορεινής Αχαΐας, αλεύρι από τους Σοφάδες Καρδίτσας, μέλι θυμαρίσιο Κρήτης, τυρί βαρελίσιο παραδοσιακό Καρπενησίου από αιγοπρόβειο γάλα, πατάτες Ηλείας, χαλβά χειροποίητο Χαλβαδοποιίας Μαθαρώνος, φάβα Καπαρελίου, φασόλια Καστοριάς, φακές Φαρσάλων, ρύζι Ανθήλης Λαμίας, ανθόμελο Αργολίδας& Αρκαδίας, δασόμελο με θυμάρι Αρκαδίας & Λακωνίας, κρεμμύδια και σκόρδα Βοιωτίας και Έβρου αντίστοιχα, πορτοκάλια  μανταρίνια, λεμόνια, σταφίδες Κορινθίας, κρασί Λωκρίδας Φθιώτιδας.

Την ίδια μέρα θα διατεθούν χωρίς τηλεφωνική παραγγελία ζυμαρικά Κορίνθου, δημητριακά, βιολογικά βότανα Ολύμπου, τυρί κρέμα Αγράφων, κάστανα καρύδια αμύγδαλα τσίπουρο και ρακόμελο και γλυκά του κουταλιού από το Καρπενήσι, ελιές Αμφίσσης & Καλαμών, κα

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή, 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στο τηλ. 213 – 20 38 349.

Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου: www.maroussi.gr

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…