Άρθρο Localit 10 Σεπτεμβρίου, 2024

Διανομή σχολικών ειδών στους μαθητές των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, ξεκίνησε στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης η διανομή σχολικών ειδών στους μαθητές των οικογενειών που είναι ενταγμένες στις κοινωνικές δομές του.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Συνοχής και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, συγκέντρωσαν  τα απαραίτητα σχολικά είδη, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι κανένα παιδί δεν θα στερηθεί τα βασικά εφόδια για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η ανταπόκριση των πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων ήταν θερμή – όπως κάθε χρόνο-, προσφέροντας σχολικά είδη όπως τσάντες, κασετίνες, τετράδια απλά και σπιράλ, στυλό, μολύβια, γομολάστιχες, μαρκαδόρους, ξύστρες, μπλοκ ζωγραφικής, κόλλες στικ, ντοσιέ, ψαλιδάκια, πλαστελίνες, χαρτί φωτοτυπικό Α4, διορθωτικά και υπογραμμιστικά.

«Η πρωτοβουλία αυτή δίνει την ευκαιρία στα παιδιά των οικογενειών που δυσκολεύονται οικονομικά να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με χαμόγελα και αξιοπρέπεια, αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα στην τοπική μας κοινωνία», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος που ήταν αρμόδιος για τη δράση.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και συνεισέφεραν σχολικά είδη για τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ανάγκη. Η στήριξή σας είναι ανεκτίμητη και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι, ως κοινωνία, έχουμε τη δύναμη να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας σε δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ επίσης θερμά τους εργαζόμενους και εθελοντές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Συνοχής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που εργάστηκαν ακούραστα για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας. Μαζί, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά μας να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαρά και αξιοπρέπεια», δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 19 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανοίγει τη συζήτηση για άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο

Με τον πιο επίσημο τρόπο η Κυβέρνηση ανοίγει τη συζήτηση για την άρση της μονιμότητας…

Ρεπορτάζ 19 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κ. Πελετίδης: Η υπογειοποίηση του τρένου είναι αδιαπραγμάτευτη για το λαό της Πάτρας

«Η υπογειοποίηση του τρένου είναι αδιαπραγμάτευτη για το λαό της Πάτρας» τόνισε ο δήμαρχος Κώστας…

Ρεπορτάζ 16 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Κεφαλογιάννης για καθαρισμούς οικοπέδων: Nέο θεσμικό πλαίσιο για επιβράβευση των δήμων που επιδεικνύουν υψηλό βαθμό συμμόρφωσης

Στην ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός…