Άρθρο Localit 24 Ιουνίου, 2022

Διάκριση Δήμου Παλαιού Φαλήρου στα Bravo Sustainability Dialogue and Awards 2022

Για τη δράση «Κατάρτιση και έγκριση του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου 2019-2023 (Α΄ Φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος)», διακρίθηκε και βραβεύτηκε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στα Bravo Sustainability Dialogue and Awards 2022.

Η ειδική τελετή βράβευσης φιλοξενήθηκε στην Παλαιά Βουλή, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022. Το βραβείο διάκρισης του Δήμου μας, παρέλαβαν από τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης για θέματα Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών Θανάση Κοντογεώργη, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Αλέκος Πανταζής και η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Μαρία Μπούρκουλα.

Στη σχετική διαδικασία συμμετείχαν με την ψήφο τους, 16.000 πολίτες, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Π. Φαλήρου. Οι δράσεις αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από ειδικούς, τεχνοκράτες και επιστήμονες.

Η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδιασμού αποτελεί το Α΄ στάδιο πριν το επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου(που είναι το βασικό εργαλείο προγραμματισμού, δράσεων τοπικής και εσωτερικής ανάπτυξης του Δήμου) και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της διοίκησης του.

«Η προσπάθεια όλων στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι στην κατεύθυνση ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη με σαφή, ευδιάκριτα και μετρήσιμα αποτελέσματα στην καθημερινότητα του, κάτι που αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται καθώς οι διακρίσεις και οι βραβεύσεις των δράσεων και των πολιτικών του Δήμου είναι πολλές και σημαντικές», δήλωσε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γ. Φωστηρόπουλος.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δήμου Ν. Προποντίδας

To 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ/1st SYMPOSIUM FESTIVAL, πραγματοποιεί ο δήμος Νέας Προποντίδας από τις 7 έως…

Ενδιαφέρουν 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδόθηκε σε ΦΕΚ το Προεδρικό Διάταγμα, για την οριοθέτηση του ρέματος της Πικροδάφνης

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (409Δ /17-6-2022)  το Π.Δ. «Επικύρωσης καθορισμού των οριογραμμών του ρέματος Πικροδάφνης». Μέσω…

Ενδιαφέρουν 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιωματικό εργαστήρι έκφρασης και παιχνιδιού στο δήμο Βύρωνα

Ένα βιωματικό εργαστήρι έκφρασης και παιχνιδιού για τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, που συμμετέχουν στο Θερινό…