Άρθρο Localit 22 Νοεμβρίου, 2019

Διακοπή κυκλοφορίας σε δύο επαρχιακούς δρόμους της Χαλκιδικής λόγω κακοκαιρίας

Σε τμήματα δύο επαρχιακών δρόμων του νομού Χαλκιδικής έχει διακοπεί η κυκλοφορία, λόγω συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών: στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου- Ιερισσού, στο ύψος των Βραστάμων και στο 58ο χλμ της επαρχιακής οδού Μουδανιών -Σάρτης, στο ύψος του κάμπινγκ Λακάρα.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο επικεφαλής του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης, στις περιοχές σπεύδουν τέσσερα μηχανήματα της Περιφέρειας, προκειμένου να απομακρύνουν τα φερτά υλικά.

“Τα προβλήματα εντοπίζονται σε τρία σημεία. Τα δύο είναι στον δρόμο από Βράσταμα για Πλανά και Γομάτι, όπου παρατηρείται υπερχείλιση υδάτων από τον ποταμό Χαβριά” (ποταμός κατεβαίνει από τους ορεινούς όγκους και διασχίζει την κεντρική Χαλκιδική) σημείωσε ο κ.Στεργιάδης. “Στην επαρχιακή οδό Μουδανιών- Σάρτης, στο ύψος του κάμπινγκ Λακάρα, κατεβαίνουν στο οδόστρωμα νερά από το βουνό. Το κάμπινγκ είναι κλειστό, το μέλημά μας είναι ο καθαρισμός του δρόμου” σημείωσε ο κ. Στεργιάδης.

Τροχονόμοι εκτρέπουν την κυκλοφορία μέσω παρακαμπτήριων οδών. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αυτή την ώρα συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις στις Σέρρες, τη Χαλκιδική, το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…