Άρθρο Localit 10 Σεπτεμβρίου, 2024

Διαγραφή ποσού 141.537,24 ευρώ της οφειλής του Δήμου Μινώα Πεδιάδας  προς τον ΕΦΚΑ

Την επαναρρύθμιση της οφειλής του προς τον ΕΦΚΑ που επιτεύχθηκε μετά το τελευταίο αίτημα του, στις 3 Σεπτεμβρίου 2024, πέτυχε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας με βάση τις από 8-4-2024 οδηγίες για την ορθή εφαρμογή του νόμου 4954/22 άρθρο 45.

Συγκεκριμένα με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΚΕΑΟ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΦΚΑ εκδόθηκε νέα απόφαση ρύθμισης και ενώ το αρχικό ποσό που είχε ρυθμιστεί μαζί με όλες τις προσαυξήσεις ήταν 570.629,08 ευρώ, αυτό μειώνεται κατά 141.537,24 ευρώ!

Ειδικότερα, το ποσό των 570.629,08 ευρώ είχε ρυθμιστεί σε 220 μηνιαίες δόσεις των 2593, 77 ευρώ από τις οποίες είχαν καταβληθεί 56 δόσεις. Με την επαναρρύθμιση που επιτεύχθηκε, αντί των 174 μηνιαίων δόσεων που υπολείπονταν, οι δόσεις που θα καταβληθούν από το Δήμο μειώνονται σε 122, με σταθερό ποσό δόσης και με συνολικό ποσό νέου διακανονισμού 309.778, 74 ευρώ, μειωμένο κατά 141.537,24 ευρώ.

Τέλος, επισημαίνεται ότι ανάλογο αίτημα έχει κατατεθεί στην ΑΑΔΕ για την απαλοιφή του 70% των προσαυξήσεων της οφειλής του Δήμου και αναμένεται σχετική απόφαση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…