Άρθρο Localit 09 Φεβρουαρίου, 2024

Διαδημοτική συνεργασία Δήμων Σερρών & Βισαλτίας για τις ΥΔΟΜ

Συνάντηση εργασίας είχαν την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, η δήμαρχοι Σερρών, Βαρβάρα Μητλιάγκα και Βισαλτίας, Βάνα Πλιάκου, για την ανάλυση και υπογραφή της Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας.

Η Διαδημοτική Συνεργασία μεταξύ των Δήμων Σερρών και Βισαλτίας θα λύσει χρόνια προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Υπηρεσίες Δόμησης, στην εξυπηρέτηση των κατοίκων ιδίως του Δήμου Βισαλτίας, όπως επεσήμαναν οι κυρίες Μητλιάγκα και Πλιάκου.

Η Δήμαρχος Βάνα Πλιάκου, επισήμανε πως η διάθεση ενός Πολιτικού Μηχανικού στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σερρών θα έχει ως σκοπό την κατά προτεραιότητα επίλυση των θεμάτων δόμησης του Δήμου Βισαλτίας, μέχρι της πλήρους διαμόρφωσης και επάρκειας ελάχιστης στελέχωσης της ΥΔΟΜ του Δήμου Βισαλτίας.

Η Δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα, αναφερόμενη στη παροχή βοήθειας της Υ.ΔΟΜ Σερρών προς τον Δήμο Βισαλτίας, τόνισε πως η συνέπεια της Δημοτικής Αρχής είναι δεδομένη και δήλωσε πεπεισμένη πως η συνεργασία θα είναι άριστη.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…