Άρθρο Localit 19 Μαρτίου, 2021

Διαδικτυακή ημερίδα για την αξιοποίηση του προγράμματος LIFE από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Διαδικτυακή θεματική ημερίδα με τίτλο «LIFE και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Προκλήσεις για βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις» διοργανώνεται από το Πράσινο Ταμείο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force) σε συνεργασία με το Skywalker.gr και υπό την αιγίδα της ΓΣΕΒΕΕ, την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης πρωτοβουλίας, που επικεντρώνεται στη δυνατότητα αξιοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος LIFE από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν σύγχρονες προκλήσεις και να αναπτύξουν κύκλο εργασιών εστιασμένο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Εξυπηρετεί την ανάγκη ενημέρωσής τους, δικτύωσης με άλλους φορείς και προοπτικής στήριξής τους από πιθανούς συγχρηματοδότες, ώστε να καλύψουν το ποσοστό χρηματοδότησης, που αφορά στην ιδία συμμετοχή.

Η εκδήλωση διακρίνεται σε 4 επιμέρους ενότητες. Στην πρώτη ενότητα θα παρουσιαστεί ο ρόλος των διοργανωτών σχετικά με το Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE, καθώς και ευκαιρίες και εργαλεία για την χρηματοδότηση των ΜΜΕ. Στη δεύτερη ενότητα θα παρουσιάσουν τους άξονες προτεραιότητάς τους πιθανές συγχρηματοδοτικές πηγές, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους για ενίσχυση των Δικαιούχων έργων LIFE. Στην τρίτη αποτυπώνονται οι σύγχρονες τάσεις στην αγορά με έμφαση στην κοινωνική καινοτομία και τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες προσανατολισμένες στην προστασία του περιβάλλοντος. Τέλος, θα παρουσιαστούν εμβληματικά έργα LIFE που εστιάζουν σε εμπορικά αξιοποιήσιμα αποτελέσματα και συνδέονται με σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/30nTlW9.

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συντονιστούν σε μια live συνάντηση στο Facebook του Greek LIFE Task Force και του Skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα, καθώς και  στο site «Βγαίνουμε Μπροστά».

Αναλυτικές πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Online Ημερίδας: «LIFE και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Προκλήσεις για βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις» (bossible.gr).

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 23 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση – διαβούλευση για τη μελέτη αξιοποίησης του κτιριακού αποθέματος των καπναποθηκών στην Καβάλα

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μελέτη αξιοποίησης του κτιριακού αποθέματος των καπναποθηκών στην Καβάλα», ο…

Ενδιαφέρουν 23 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Η.Ν. Ψαρών: Πολύ σημαντική αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με Βολισσό και Πειραιά

Αναβαθμίζεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ηρωικής Νήσου Ψαρών με τη Βολισσό και τον Πειραιά καθώς…

Ενδιαφέρουν 23 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση αιτήσεων έως 2/10 για τις 300 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας ανέργων 30 ετών και άνω στην Αττική

Παρατείνεται, μέχρι την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, στις 23:59, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για…