Άρθρο Localit 14 Σεπτεμβρίου, 2023

ΔΕΥΑ Τρικάλων: Σε τρία χωριά πόσιμο το νερό, σε δέκα ούτε για μπάνιο

Η ΔΕΥΑ Τρικάλων  ανακοίνωσε ότι κατόπιν εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο πιστοποιημένο εργαστήριό της, διαπιστώθηκε ότι το νερό είναι πόσιμο στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, το Μικρό Κεφαλόβρυση και τον Διπόταμο.

Αντιθέτως ο εργαστηριακός έλεγχος  του νερού στην τοπική κοινότητα Μεγάλων Καλυβίων, έδειξε ότι δεν είναι πόσιμο. Παρακαλούνται οι καταναλωτές να μην κάνουν χρήση του νερού για πόση και μαγείρεμα. Επισημαίνει ωστόσο ότι το νερό είναι κατάλληλο για μπάνιο.

Δεν είναι πόσιμο επίσης το νερό στις τοπικές κοινότητες Μεγαλοχωρίου, Πατούλιας, Γλινούς , Λόγγου. Διευκρινίζεται ότι το νερό δεν είναι κατάλληλο για πόση, μαγείρεμα ή μπάνιο, παρά μόνο για λοιπές άλλες χρήσεις.

Αντίστοιχα, στις τοπικές κοινότητες Παλαιοπύργου, Ζηλευτής, Χρυσαυγής, Καλονερίου, Ελληνοκάστρου

το νερό επίσης δεν είναι πόσιμο και  παρακαλούνται οι καταναλωτές να μην κάνουν χρήση αυτού για πόση ή μαγείρεμα  παρά μόνο για μπάνιο ή για λοιπές άλλες χρήσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
49ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, 6-12 Σεπτεμβρίου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (DISFF) επιστρέφει φέτος με σύνθημα «Welcome Home!» και…

Ενδιαφέρουν 26 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026: Συνεχίζονται οι Νύχτες Αλληλεγγύης έως 19/9

Με νέο κύκλο εκδηλώσεων συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς- Νύχτες Αλληλεγγύης 2026, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς…

Ενδιαφέρουν 24 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δυτικής Λέσβου: Έκθεση έργων τέχνης από τη συλλογή της Πινακοθήκης Μήθυμνας

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου διοργανώνουν στους εκθεσιακούς…