Άρθρο Localit 14 Σεπτεμβρίου, 2023

ΔΕΥΑ Τρικάλων: Σε τρία χωριά πόσιμο το νερό, σε δέκα ούτε για μπάνιο

Η ΔΕΥΑ Τρικάλων  ανακοίνωσε ότι κατόπιν εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο πιστοποιημένο εργαστήριό της, διαπιστώθηκε ότι το νερό είναι πόσιμο στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, το Μικρό Κεφαλόβρυση και τον Διπόταμο.

Αντιθέτως ο εργαστηριακός έλεγχος  του νερού στην τοπική κοινότητα Μεγάλων Καλυβίων, έδειξε ότι δεν είναι πόσιμο. Παρακαλούνται οι καταναλωτές να μην κάνουν χρήση του νερού για πόση και μαγείρεμα. Επισημαίνει ωστόσο ότι το νερό είναι κατάλληλο για μπάνιο.

Δεν είναι πόσιμο επίσης το νερό στις τοπικές κοινότητες Μεγαλοχωρίου, Πατούλιας, Γλινούς , Λόγγου. Διευκρινίζεται ότι το νερό δεν είναι κατάλληλο για πόση, μαγείρεμα ή μπάνιο, παρά μόνο για λοιπές άλλες χρήσεις.

Αντίστοιχα, στις τοπικές κοινότητες Παλαιοπύργου, Ζηλευτής, Χρυσαυγής, Καλονερίου, Ελληνοκάστρου

το νερό επίσης δεν είναι πόσιμο και  παρακαλούνται οι καταναλωτές να μην κάνουν χρήση αυτού για πόση ή μαγείρεμα  παρά μόνο για μπάνιο ή για λοιπές άλλες χρήσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 11 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ιωαννιτών: Δηλώσεις ζημιών από τη χαλαζόπτωση της 10ης Ιουνίου

Τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση των προβλεπόμενων οικονομικών ενισχύσεων έχουν οι πολίτες του…

Ενδιαφέρουν 09 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Ρομπο-μαστορέματα» στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας-Ρέντη

Δωρεάν εργαστήρια ρομποτικής για παιδιά διοργανώνουν τον Ιούνιο οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας και Αγίου Ιωάννη…

Ενδιαφέρουν 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: «Ποιος φροντίζει αυτόν που φροντίζει τους άλλους;»

Ημερίδα του Δήμου Κοζάνης για τη συμβουλευτική ψυχολογία, την εποπτεία και την ψυχοεκπαίδευση στον αθλητισμό.…