Χριστουγεννιάτικο παζάρι με εορταστικά είδη και στολίδια, χειροτεχνίες, κοσμήματα, παιχνίδια, βιβλία και δώρα, σπιτικές λιχουδιές και πολλές άλλες εκπλήξεις, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου 2012, ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Το ΚΥΤΤΑΡΟ», στην Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων.
Πρόκειται για ένα αλλιώτικο Χριστουγεννιάτικο ”παζάρι”, για έναν ”αλλιώτικο” σκοπό .Το ”Κύτταρο”, είναι ένα δημιούργημα ενηλίκων πια, που όμως ως παιδιά ή έφηβοι, αντιμετώπισαν την ασθένεια του καρκίνου. Δημιούργησαν τον σύλλογο αυτό και του έδωσαν το όνομα «Κύτταρο» εξαιτίας του κυττάρου εκείνου που κάποτε άλλαξε την υγεία και την ζωή τους. Σήμερα συνεχίζουν τον αγώνα, για τους ίδιους και για τους άλλους- για όλους σε αυτόν τον κόσμο.
Πανελλήνιος Σύλλογος «Το Κύτταρο»: Αιγίου 6-8, Γουδί 115 27, Αθήνα τηλ.: 210748500, fax: 2107772421 e-mail: kyttaro.greek@gmail.com