Άρθρο Localit 31 Μαρτίου, 2015

Χωρίς ρεύμα πολλές πόλεις της Τουρκίας

smyrniΤεράστια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε περισσότερες από 30 πόλεις της Τουρκίας, όπου τεχνικά προβλήματα στο σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας έχουν προκαλέσει μπλακάουτ. Μετρό, τραμ, εμπορικά κέντρα και εργοστάσια δε λειτουργούν.

Ο δήμος της Κωνσταντινούπολης σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι οι  υπηρεσίες του μετρό και του τραμ έχουν διακοπεί λόγω της συσκότισης. Επίσης στη δυτική επαρχία όπου είναι ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά κέντρα της Τουρκίας,  η πλειονότητα των εργοστασίων σταμάτησαν την παραγωγή καθώς δεν υπήρχε ρεύμα για να λειτουργήσουν.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το τεχνικό πρόβλημα αφορά στο σύστημα της Εταιρείας Ηλεκτρικής Ενέργειας (TEIAS) της χώρας, που διαχειρίζεται τις γραμμές μεταφοράς ενέργειας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Εκτός Συνόρων 18 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ήρθη η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, η ηρεμία επέστρεψε στην πόλη

Η ηρεμία επέστρεψε χθες, Τρίτη, στο Λος Άντζελες, όπου η δήμαρχος Κάρεν Μπας αποφάσισε να…