Άρθρο Localit 06 Φεβρουαρίου, 2018

Χιόνια στο Παρίσι, έκλεισε ο πύργος του Άιφελ

Ο πύργος του Άιφελ έκλεισε σήμερα για τους επισκέπτες εξαιτίας των μετεωρολογικών συνθηκών που επικρατούν στο Παρίσι, όπου χιονίζει όπως και στη μισή Γαλλία.

«Εξαιτίας των μετεωρολογικών συνθηκών, ο πύργος του Άιφελ έκλεισε για όλους τους επισκέπτες μας», ανακοίνωσε μέσω του Twitter η εταιρεία που εκμεταλλεύεται το διάσημο μνημείο, ενώ το Παρίσι και τα γύρω προάστιά του έχουν τεθεί από τη γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία σε «πορτοκαλί επιφυλακή».

Η εταιρεία εκμετάλλευσης του πύργου του Άιφελ, ο οποίος υποδέχθηκε το 2017 περισσότερους από έξι εκατομμύρια επισκέπτες, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν «την εξέλιξη της κατάστασης» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η έφοδος του χειμώνα εντάθηκε σήμερα στη Γαλλία, με χιόνι και παγετό στις πεδιάδες και θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…