Άρθρο Localit 10 Αυγούστου, 2022

Χαλκίδα: Ξεκινά η μελέτη για την ανάπλαση του παραλιακού τμήματος στο λιμάνι της Παραλίας Αυλίδας

Μελέτη για την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό του παραλιακού τμήματος στο λιμάνι της Παραλίας Αυλίδας, εκπονεί ο Δήμος Χαλκιδέων, μετά την εξομοίωση του με Ζώνη Λιμένα Χώρου Λιμενικών Εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του: «Ένα πολυετές και πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επιχειρηματιών της Κοινότητας Παραλίας Αυλίδας, για την αξιοποίηση του παραλιακού τμήματος, στο σημείο των λιμενικών εγκαταστάσεων του αλιευτικού καταφυγίου Παραλίας Αυλίδας, δρομολογείται πλέον, με την με αρ. 68/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας (ΟΛΝΕ), η οποία εγκρίθηκε και δημοσιεύθηκε στο με αρ. 472/29-7-2022 ΦΕΚ».

Ο Δήμος Χαλκιδέων, τέλος απευθύνει ευχαριστίες προς  τον ΟΛΝΕ, που “από την πρώτη στιγμή προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να περάσει στην αρμοδιότητά του το παραλιακό αυτό τμήμα,  δίνοντας μας τη δυνατότητα, με πιο ευέλικτες διαδικασίες και σε συνεργασία μαζί του, να προχωρήσουμε τα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής”.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Ναι» από το ΚεΣΠΑ για την αφαλάτωση του Αλμυρού στο Μαλεβίζι

Το «πράσινο φως», για την αξιοποίηση μικρών ποσοτήτων νερού από τον Αλμυρό Ποταμό, μέσω της…

Ενδιαφέρουν 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μ. Συρεγγέλα: Δωρεάν δικηγόρος για κάθε κακοποιημένη γυναίκα

Δωρεάν νομική βοήθεια προσφέρεται στις γυναίκες-θύματα βίας που απευθύνονται στα Συμβουλευτικά Κέντρα του Δικτύου Δομών…

Ενδιαφέρουν 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαλκίδα: 15 νέα σύγχρονα χειραμαξίδια οδοκαθαρισμού απέκτησε ο Δήμος 

Στο πλαίσιο της ανανέωσης και του συνολικού εκσυγχρονισμού του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων του, ο…