Δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα κανενός Δημοκρατικού για την προεδρία ο οποίος δεν υποστηρίζει τις μεταρρυθμίσεις για την κατοχή όπλων, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, στην προσπάθειά του να το κάνει μείζον θέμα στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές των ΗΠΑ φέτος.
“Δεν θα μιλήσω υπέρ κανενός ή ψηφίσω ή υποστηρίξω κανέναν υποψήφιο, ακόμα και στο δικό μου κόμμα, ο οποίος δεν θα στηρίζει μέτρα κοινής λογικής για τη μεταρρύθμιση (στην κατοχή) όπλων”, έγραψε σε άρθρο στους Νιου Γιορκ Τάιμς.
“Όλοι μας χρειάζεται να απαιτήσουμε ηγέτες αρκετά γενναίους για να πάρουν θέση ενάντια στα ψέματα του λόμπι των όπλων”, έγραψε. “Όλοι μας πρέπει να απαιτήσουμε ότι κυβερνήτες, δήμαρχοι και αντιπρόσωποί μας στο Κογκρέσο θα αναλάβουν τις ευθύνες τους” πρόσθεσε.
Άρθρο Localit 08 Ιανουαρίου, 2016
Μπ. Ομπάμα: Δεν θα στηρίξω κανέναν υποψήφιο Δημοκρατικό πρόεδρο που δεν στηρίζει μεταρρυθμίσεις για τα όπλα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ετικέτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ρεπορτάζ
08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3
Θεσσαλονίκη 8.12.2025 Ανακοίνωση – Δήλωση Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…
Εκτός Συνόρων ...
04 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η έκθεση «Μέγας Αλέξανδρος» του Ευθύμη Βαρλάμη στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας
53 έργα παρουσιάζονται στη Bibliotheca Alexandrina με τη συμβολή διεθνών και ελληνικών φορέων, μεταξύ των…
Ρεπορτάζ
23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης
Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…