Άρθρο Localit 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Αθλητικό υλικό διανέμει και φέτος στα σχολεία ο Δήμος Ιλίου

Στη διανομή αθλητικού υλικού στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια προχωρά, για 13η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Ιλίου, με κύριο σκοπό την προώθηση της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού μέσω του μαθήματος της φυσικής αγωγής.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και, συνολικά, θα διανεμηθούν πεντακόσιες (500) μπάλες ποδοσφαίρου μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, στο πλαίσιο ευρύτερης παράδοσης αθλητικού υλικού στα σχολεία, την οποία πραγματοποιεί ανά τακτά διαστήματα το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου.

«Ο Αθλητισμός αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, ιδιαίτερα όταν απευθύνεται σε παιδιά, καθώς αποτελεί ένα ισχυρό μέσο για εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση, ενώ ταυτόχρονα τους δίνει σημαντικά μαθήματα σεβασμού, συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας. Στον Δήμο Ιλίου εξασφαλίζουμε τους κατάλληλους χώρους άθλησης, στηρίζουμε τον αθλητισμό στα σχολεία και τους Συλλόγους ώστε να μένουν τα παιδιά μακριά από επιβλαβείς ενασχολήσεις και ενισχύουμε διαρκώς τον θεσμό “Άθληση για Όλους”. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για έναν Αθλητισμό που απευθύνεται στους πολλούς και κυρίως στις επόμενες γενιές», τόνισε σχετικά ο δήμαρχος της πόλης Ν. Ζενέτος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 06 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρέθυμνο: Ημερίδα «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην πόλη»

Ενημερωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην πόλη», θα πραγματοποιηθεί,  την Παρασκευή 9…

Ενδιαφέρουν 06 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλονίκη: Παρατείνεται η ισχύς των καρτών στάθμευσης μόνιμων κατοίκων

Την παράταση ισχύος των καρτών στάθμευσης μόνιμων κατοίκων που έχουν χορηγηθεί και ανανεωθεί έως τις…

Ενδιαφέρουν 06 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία Δήμου Θέρμης – ΕΚΕΤΑ για τη λήψη μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας

Η ανάπτυξη κοινών δράσεων και ενεργειών, με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την…