Άρθρο Localit 23 Δεκεμβρίου, 2015

ΑΣΕΠ: Οι πρώτοι διαγωνισμοί και προκηρύξεις για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού το 2016

ΑΣΕΠΜε δύο γραπτούς διαγωνισμούς πρόσληψης μόνιμου προσωπικού αμέσως μετά τις γιορτές και δύο προκηρύξεις μονίμων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ ξεκινά το 2016.
Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1Δ/2015, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 121 θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε δήμους της χώρας, καθώς και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα ο γραπτός διαγωνισμός του υπουργείου Εξωτερικών για την εισαγωγή στη Διπλωματική Ακαδημία 15 υποψήφιων Ακολούθων Πρεσβείας.
Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της γραπτής εξέτασης για τους 32 Ελεγκτές Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Στα τέλη του μήνα θα βγει και το ΦΕΚ για τους 151 μόνιμους επιστήμονες Πληροφορικής στα δικαστήρια και σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.
Στην πρόσληψη 1.209 ημερήσιων φυλάκων και 134 νυχτοφυλάκων θα προχωρήσει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη λειτουργία των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων.
Παράλληλα, θα καταθέσει αίτημα προς το ΑΣΕΠ για τακτικό φυλακτικό προσωπικό, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες του με επαγγελματίες φύλακες.
Τέλος, θα επαναπροκηρυχθούν 728 θέσεις φύλαξης αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…