Άρθρο Localit 24 Μαΐου, 2023

Άρτα: Xωρίς δημοτικά τέλη τα καταστήματα σε οδούς, όπου γίνονται έργα για το Open Mall

Στην Άρτα, τα καταστήματα που βρίσκονται επί των οδών όπου είναι σε εξέλιξη έργα για το Open Mall, απαλλάσσονται από την υποχρέωση πληρωμής δημοτικών τελών. Η σχετική εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, επικυρώθηκε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων.

Έτσι, όπως ενημερώνει σχετικά ο Δήμος, τα καταστήματα από το ύψος του Αγίου Γεώργιου έως το Μονοπλιό, δεν θα πληρώνουν τέλη, τόσο κατά την τρέχουσα περίοδο των εργασιών, όσο και για όλο το 2023.

Η απόφαση αυτή της Δημοτικής Αρχής, έρχεται ως συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με τους καταστηματάρχες, καθώς ο Δήμος επιθυμεί να έχει πάντα ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με όλες τις κοινωνικές ομάδες”.

Επίσης, μετά από εισήγηση του Δημάρχου στην ΔΕΥΑΑ και  η δημοτική επιχείρηση προχώρα στην απαλλαγή των τελών ύδρευσης για όλο το 2023, για τα εν λόγω καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την κατάθεση δικαιολογητικών (αίτηση, λογαριασμό ΔΕΗ, γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος) οι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 26813- 62272 αρμόδια υπάλληλος της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Αρταίων κα. Ζωή Χρήστου, ενώ για την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 26810 78768, 26810 70311.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 01 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συντηρούνται και βελτιώνονται οι ποδηλατόδρομοι Λίμνης Πλαστήρα

Στην συντήρηση και βελτίωση των ποδηλατοδρόμων στις Δημοτικές Ενότητες Νεβρόπολης Αγράφων και Πλαστήρα, προχωρά ο…

Ενδιαφέρουν 01 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινάει η ανάπλαση του Ποταμού Αντικυθήρων

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων οικισμού Ποταμού Αντικυθήρων και συνοδευτικές εργασίες», που…

Ενδιαφέρουν 01 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ορκωμοσία υπαλλήλων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Θηβαίων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, η επίσημη ορκωμοσία των μόνιμων υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια στο…