Άρθρο Localit 24 Μαΐου, 2023

Άρτα: Xωρίς δημοτικά τέλη τα καταστήματα σε οδούς, όπου γίνονται έργα για το Open Mall

Στην Άρτα, τα καταστήματα που βρίσκονται επί των οδών όπου είναι σε εξέλιξη έργα για το Open Mall, απαλλάσσονται από την υποχρέωση πληρωμής δημοτικών τελών. Η σχετική εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, επικυρώθηκε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων.

Έτσι, όπως ενημερώνει σχετικά ο Δήμος, τα καταστήματα από το ύψος του Αγίου Γεώργιου έως το Μονοπλιό, δεν θα πληρώνουν τέλη, τόσο κατά την τρέχουσα περίοδο των εργασιών, όσο και για όλο το 2023.

Η απόφαση αυτή της Δημοτικής Αρχής, έρχεται ως συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με τους καταστηματάρχες, καθώς ο Δήμος επιθυμεί να έχει πάντα ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με όλες τις κοινωνικές ομάδες”.

Επίσης, μετά από εισήγηση του Δημάρχου στην ΔΕΥΑΑ και  η δημοτική επιχείρηση προχώρα στην απαλλαγή των τελών ύδρευσης για όλο το 2023, για τα εν λόγω καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την κατάθεση δικαιολογητικών (αίτηση, λογαριασμό ΔΕΗ, γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος) οι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 26813- 62272 αρμόδια υπάλληλος της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Αρταίων κα. Ζωή Χρήστου, ενώ για την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 26810 78768, 26810 70311.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 06 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην τελική ευθεία το «Σπίτι Τρικαλινών Δημιουργών» στο Βαρούσι

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρωτοπόρο και καινοτόμο «Σπίτι Τρικαλινών Δημιουργών», που δημιούργησε ο Δήμος…

Ενδιαφέρουν 06 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αιγάλεω: Ξεκινά το πρόγραμμα στειρώσεων και περίθαλψης αδέσποτων γατών

Ο Δήμος Αιγάλεω ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος στειρώσεων και περίθαλψης αδέσποτων γατών μέσω του…

Ενδιαφέρουν 04 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 στον Δήμο Αρταίων

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026» του Δήμου Αρταίων συνεχίζεται με δράσεις που απλώνονται σε γειτονιές, κοινότητες…