Άρθρο Localit 24 Νοεμβρίου, 2021

Άρτα: Φορητό ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείο, με τη σύμπραξη Δήμου, πολιτών, φορέων,επιχειρηματιών

Την κοινωνική αλληλεγγύη στην πράξη απέδειξε η κοινωνία της Άρτας, που ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και με τις δωρεές κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό για την αγορά ενός ψηφιακού φορητού ακτινολογικού μηχανήματος.

Με συνολική αξία 40.000 ευρώ, ο Δήμος Αρταίων και με τη συνδρομή Πολιτών, Φορέων, Επιχειρήσεων καθώς και των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του Δήμου Αρταίων έκανε πραγματικότητα ένα αίτημα του Νοσοκομείου, η ανάγκη για το οποίο διαπιστώθηκε στο πρώτο κύμα της πανδημίας.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του ιατρικού εξοπλισμού, που έγινε στο νοσηλευτικό ίδρυμα την Τρίτη 23 Νοεμβρίου ενώπιον του Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελου Ντάκουλα, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, ο Δήμαρχος τόνισε την αξία της συμβολής της Αυτοδιοίκησης στο δημόσιο σύστημα υγείας με πράξεις που στηρίζουν τους υγειονομικούς και όλους τους εργαζόμενους στις δομές υγείας του τόπου.

Η νέα αυτή δωρεά,  ήρθε σε συνέχεια της δωρεάς, που είχε πραγματοποιήσει ο Δήμος Αρταίων και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, τον Ιούνιο του 2021, ενός ψυκτικού θαλάμου, αξίας 10.000 ευρώ για τις ανάγκες της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…