Άρθρο Localit 02 Απριλίου, 2024

Άρτα: Ειδική δράση για την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων από τον Δήμο

Ειδική δράση για την προώθηση της  υιοθεσίας και της φροντίδας των  αδέσποτων, διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, που αναδεικνύει τη φροντίδα και την αγάπη προς τα ζώα που έχουν ανάγκη.

“Είναι μια ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούμε και να προωθήσουμε την υιοθεσία ως έναν αξιόπιστο τρόπο να βοηθήσουμε τα ζώα να βρουν ένα σπίτι και μια οικογένεια”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Αρταίων διοργανώνει εκδήλωση για την υιοθεσία αδέσποτων, προσκαλώντας, όλα τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής αλλά και τους δημότες να συμμετέχουν, να ενημερωθούν για τη διαδικασία υιοθεσίας και να γνωρίσουν από κοντά τα υπέροχα ζώα συντροφιάς.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 9 το πρωί στον θερινό κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ». Στο χώρο θα βρίσκονται σκύλοι που φιλοξενούνται στο καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αρταίων, με την υποχρεωτική παρουσία τη κτηνιάτρου του Δήμου. Τα ζώα συντροφιάς προς υιοθεσία είναι τσιπαρισμένα, εμβολιασμένα και προσφάτως αποπαρασιτωμένα.

To Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Αδέσποτων θα είναι εκεί για να παρέχει πληροφορίες και να βοηθήσει στη διαδικασία της υιοθεσίας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ρεθύμνης: Κάλεσμα στους πολίτες για αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους

Στην αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους μέχρι την 30η Απριλίου 2024, καλούνται οι πολίτες…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά νωρίτερα η αντιπυρική περίοδος σε Κρήτη, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο

Από σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, ξεκινά η αντιπυρική περίοδος στις περιφέρειες της Κρήτης, Βορείου και…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Εορδαίας: Οριστική παραλαβή δύο δομών για ΑμεΑ

Στην οριστική παραλαβή της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Κινητικές Αναπηρίες (δυναμικότητας…