Άρθρο Localit 10 Σεπτεμβρίου, 2021

Απολιγνιτοποίηση και Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στη συνάντηση του Λ. Μαλούτα με τον Ν. Παπαθανάση

Η πορεία της απολιγνιτοποίησης και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο,  παρέστη και ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ορέστης Καβαλάκης.

Τη συζήτηση μονοπώλησε η πορεία της απολιγνιτοποίησης, καθώς και τα προβλήματα, οι δράσεις και οι  προοπτικές του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Επίσης, συζητήθηκαν οι προτάσεις του Δήμου Κοζάνης μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, για τις οποίες ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης έκανε ειδική αναφορά στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Σημειώνεται, πως η συζήτηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της ανάληψης της ευθύνης του ΣΔΑΜ από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ανάφης: Επιστολή προς το Υπ. Ναυτιλίας για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των θερινών ακτοπλοϊκών δρομολογίων

Την έντονη ανησυχία και διαμαρτυρία τους για την καθυστέρηση στην έγκαιρη ανακοίνωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων…

Ρεπορτάζ 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενημέρωση ΚΕΔΕ για το καθεστώς εκλογιμότητας των ενστόλων στις δημοτικές εκλογές

Νομική αποσαφήνιση για την εκλογιμότητα ενστόλων – Ρύθμιση στον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης Κατά την συνεδρίαση…

Ρεπορτάζ 15 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το e-Kouros στους Δήμους: Νέα ψηφιακή εποχή για τον σχεδιασμό αθλητικής πολιτικής

Η ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Αθλητισμού ενώνουν δυνάμεις για σύγχρονη αθλητική πολιτική στους Δήμους μέσω…