Άρθρο Localit 24 Σεπτεμβρίου, 2019

Αποκλεισμό από τη διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά καταγγέλλει ο Ν. Μπελαβίλας

Τον  αποκλεισμό της  δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για Όλους» από τη διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας  και το «Κανάλι 1» καταγγέλλει ο επικεφαλής της Νίκος Μπελαβίλας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μπελαβίλας αναφέρει:

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, ο επικεφαλής της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Βλαχάκος, σε μία πρωτοφανή κίνηση και σε συνεννόηση με τον Γιάννη Μώραλη, διεκδίκησε για την παράταξή του όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης, αποκλείοντας για πρώτη φορά την Αριστερά και τον “Πειραιάς για Όλους” από τη διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και το “Κανάλι 1”. Δεν τους φτάνει ο έλεγχος του συνόλου σχεδόν των εθνικών ΜΜΕ, θέλουν και το μικρό ραδιόφωνο του Πειραιά μονόφωνο! Όταν λέγαμε είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Πειραιά απέναντι στους συχχωνευμένους συνδυασμούς Μώραλη-Βλαχάκου δυστυχώς αυτό εννοούσαμε.
Όμως το παιχνίδι του ενός και μοναδικού, απολύτως ελεγχόμενου, μαζικού μέσου επικοινωνίας το ξέρουμε από την εποχή της ΥΕΝΕΔ. Και η Αριστερά ξέρει να το παίζει καλά αυτό το παιχνίδι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Με μια ματιά 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραδόθηκαν και τα πέντε πιστοποιημένα πάρκα σκύλων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε το πρωί στους φιλόζωους και τους τετράποδους φίλους τους το πέμπτο και τελευταίο, για…