Άρθρο Localit 26 Μαΐου, 2023

Από τις 10 έως τις 15 Ιουλίου το νέο Summer School στις Οινούσσες – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Στις Οινούσσες θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά το το Summer School (Θερινό Σχολείο), από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το Europe Direct , την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος του νησιού. Θέμα του είναι: Ευρωπαϊκά Όρια: Πολιτισμός, Ταυτότητα και Κοινωνία

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου θα επιδιώξει να συνδέσει την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ειδικότερα τους εμπλεκόμενους φορείς (θεσμικά όργανα, κράτη μέλη, μη κρατικούς φορείς, φορείς της ευρείας δημόσιας σφαίρας, δομές της κοινωνίας των πολιτών) με την πολιτική συνοχής της ΕΕ μέσω της δημιουργίας άμεσων πολιτικών θεσμών, που συντελούν και στην αναβάθμιση της.

European Limits: Identity, Cultrure and Society – GovArt 2023

10 – 15 Ιουλίου 2023

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, η συμμετοχή είναι μεγάλη και υπάρχουν ελάχιστες θέσεις διαθέσιμες. Για τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν: Δηλώσεις συμμετοχής / εγγραφή, πρόγραμμα και πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://summer-schools.aegean.gr/GovArt2023?fbclid=IwAR2otPSHbUSpZTn5z6FLUROXQE28uqqPNb107wELyZte9vn6yUL6PHoh5YQ

«Και πάλι στο όμορφο και φιλόξενο ναυτικό νησί του Αιγαίου, στις Οινούσσες μας, εδώ στο ανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, έχουμε τη χαρά και την τιμή να συνδιοργανώνουμε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός που αναδεικνύει την ταυτότητά μας, τον πολιτισμό μας και την θέση μας στην κοινωνία. Μια ολόκληρη εβδομάδα (10 – 15 Ιουλίου) θα φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες μας μαζί με διακεκριμένους Έλληνες και Ευρωπαίους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, θα συνομιλήσουμε και θα συμμετέχουμε σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων. Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση και σας καλώ να την στηρίξουμε με θερμή υποδοχή», δήλωσε ο δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιήλ.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Οικονομικών κα Αναστασία Αντωνέλλη) και του Δήμου Οινουσσών (Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 20 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μοσχάτο-Ταύρος: Δωρεάν νομική συμβουλευτική από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και τον Δήμο

Συνεχίζεται και φέτος στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου η συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. που…

Ενδιαφέρουν 20 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Σπάτων- Αρτέμιδος: Πρόσληψη 12 γυμναστών για τα αθλητικά προγράμματα του δήμου

Την πρόσληψη 12 γυμναστών  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση των…

Ενδιαφέρουν 20 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαυρεωτικής: Ημερίδα για την παραβατικότητα ανηλίκων

Ημερίδα με θέμα “Παραβατικότητα Ανηλίκων Νομικές & Κοινωνικές Προεκτάσεις” θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου…