Άρθρο Localit 03 Ιανουαρίου, 2022

Από 10 Ιανουαρίου οι αιτήσεις δήμων και περιφερειών για εγγειοβελτιωτικά έργα 40 εκ. ευρώ

Στις 10 Ιανουαρίου ανοίγουν οι αιτήσεις  που αφορούν εγγειοβελτιωτικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 40 εκ. ευρώ  με δικαιούχους τους δήμους της χώρας, σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση που εκδόθηκε στο πλαίσιο της Δράσης: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020».

Η  αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά  έως τις 6 Μαΐου μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Αγροτικής Ανάπτυξης-Ο.Π.Σ.Α.Α.

Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 40 εκατ. ευρώ και η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο. Δικαιούχοι για την υποβολή των σχετικών προτάσεων είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων και των περιφερειών.  Η δράση προβλέπει την χρηματοδότηση έργων με προϋπολογισμό έως 2,2 εκατ. ευρώ.

Τα έργα που χρηματοδοτούνται αφορούν σε βελτίωση ή αύξηση των αρδευόμενων εκτάσεων, ταμίευση χειμερινών απορροών (λιμνοδεξαμενές), βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των αρδευτικών υποδομών, χρήση ανακυκλωμένου νερού στις αρδεύσεις και τεχνητό εμπλουτισμό υπόγειων υδάτων σε ανακαίνιση δικτύου από γεωτρήσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαλκίδα: 4 παραλίες του Δήμου με Γαλάζια Σημαία

Για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Χαλκιδέων βρίσκεται ανάμεσα στους Δήμους πανελλαδικά, που βραβεύτηκαν για…

Ενδιαφέρουν 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου ξεκινά τις εγγραφές την Τετάρτη 1 Ιουνίου, για το…

Ενδιαφέρουν 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΠ Αττικής: 1,6 εκ. ευρώ για στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑΜΕΑ

Πρόσκληση συμμετοχής στη πράξη με τίτλο «Στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑΜΕΑ ημεδαπών και δικαιούχων διεθνούς προστασίας»,…