Άρθρο Localit 11 Απριλίου, 2020

Απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών στον Π. Σκουρλέτη για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

«Ας συμβιβαστεί ο κ. Σκουρλέτης με την αλήθεια», προτρέπει σε σχόλιό του το Γραφείου Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, απαντώντας σε δήλωση του τέως υπουργού και νυν γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα της αυτοδιοίκησης “Αντώνης Τρίτσης”.

Στο σχόλιο κατηγορούνται η προηγούμενη κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Σκουρλέτης ως πρώην υπουργός Εσωτερικών, ότι «μοίραζαν υποσχέσεις χωρίς διασφαλισμένη χρηματοδότηση», ενώ «η σημερινή κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών διασφάλισαν χρηματοδότηση και για τα προηγούμενα έργα, αλλά και για ολόκληρο το νέο πρόγραμμα, ύψους 2,5 δισ. ευρώ».

«Οι πολίτες και ο χώρος της Αυτοδιοίκησης γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια. Ας εξοικειωθεί με την αλήθεια, έστω για μια φορά, και ο τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει στο σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…