Άρθρο Localit 17 Απριλίου, 2019

Απάντηση Γ. Πατούλη σε δήλωση Γ. Σγουρού για τις δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη στη Φυλή

Απάντηση στη  δήλωση του Γιάννη Σγουρού, για τις δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη στη Φυλή έδωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Αναλυτικά η δήλωση Πατούλη:

Η αγωνία του κ. Σγουρού να ξεκολλήσει  δημοσκοπικά από τα χαμηλά νούμερα που καταγράφει η υποψηφιότητά του, τον οδηγεί σε γκάφες που αναδεικνύουν από τη μια την αμετροέπεια του. Και από την άλλη την παντελή έλλειψη αυτοκριτικής από πλευράς του.
Ο κ. Σγουρός ξεχνά ότι ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής που δεν κατάφερε στη διάρκεια της θητείας του να προωθήσει την ανακύκλωση και να προωθήσει ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Αττικής.
Με Σγουρό Περιφερειάρχη, θάβονταν χωρίς επεξεργασία τα σκουπίδια στη Φυλή.  Και με Δούρου Περιφερειάρχη, εξακολουθούν να θάβονται χωρίς επεξεργασία τα σκουπίδια στη Φυλή.
Δούρου και Σγουρός είναι οι δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος.
Στα πρόσωπά τους αποτυπώνεται η διαχειριστική ανικανότητα της Περιφέρειας Αττικής να υιοθετήσει ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων, όπως συμβαίνει σήμερα σε άλλες περιφέρειες της χώρας.
Ας μην αναζητά λοιπόν «σωσίβιο» στη διαχειριστική του ανικανότητα και την πολιτική του ανεπάρκεια, στις υπεύθυνες, για το συγκεκριμένο ζήτημα δηλώσεις, του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
Να μην ξεχνά ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός, που ανέλαβε προσωπικά  τη δέσμευση κι ευθύνη να συνδράμει ως επόμενος Πρωθυπουργός, την επόμενη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στην επίλυση του προβλήματος. Και η επιλογή του για τη θέση του Περιφερειάρχη είναι ο Γιώργος Πατούλης.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαύδος: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησε στη Γαύδο η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης, που έχει…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…