Άρθρο Localit 14 Σεπτεμβρίου, 2018

Απαγόρευση προσέγγισης-αγκυροβολίας πλωτών μέσων στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Από μακρινή απόσταση θα μπορούν, να δουν την όμορφη παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο, οι χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται καθημερινά την περιοχή, μετά την απόφαση του λιμενάρχη Ζακύνθου, Νικόλαου Κοκκάλα για απαγόρευση προσέγγισης – αγκυροβολίας πλωτών μέσων.

Η απόφαση αυτή, ήρθε μια ημέρα μετά την πτώση βράχων στη διάσημη παραλία της Ζακύνθου και τον τραυματισμό συνολικά επτά ατόμων.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ζακύνθου αναφέρει ότι «απαγορεύεται η προσέγγισης-αγκυροβολίας κάθε πλωτού μηχανοκίνητου ή μη μηχανοκίνητου μέσου, καθώς και την απαγόρευση λήψης θαλάσσιου λουτρού από λουόμενους στον Όρμο Ναυαγίου Ζακύνθου. Την προσωρινή αναστολή ισχύος της Αριθ. Πρωτ: 2131.13/1189/16/18-05-2016 Απόφασης της Υπηρεσίας μας (ΦΕΚ Β΄ 1814/21-06/2016). Η παρούσα ισχύει από εκδόσεως μέχρι νεωτέρας».

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές 2026

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής για…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου στην ΕΡΤ3 : Δήμοι υπό πίεση- Ζητείται άμεση οικονομική ενίσχυση χωρίς νέα βάρη στους πολίτες

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Αποδελτίωση», στους δημοσιογράφους Όλγα Ψαρίδου και Ίων Τσώχο, παραχώρησε την…

Με μια ματιά 02 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Κέρκυρα τιμώμενη πόλη στις «Εορτές Εξόδου» 2026 στο Μεσολόγγι

Τιμώμενη πόλη στις φετινές «Εορτές Εξόδου» στο Μεσολόγγι είναι η Κέρκυρα, στο πλαίσιο των επετειακών…