Άρθρο Localit 16 Ιουλίου, 2019

Αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του σταθερού ΣΜΑ του δήμου Αθηναίων

Η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του σταθερού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου Αθηναίων ξεκίνησε, με την τελική υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια, την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και την ανάδοχο εταιρία Ελλάκτωρ.

«Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων ετών που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων πριν από δύο χρόνια, εστιασμένο αποκλειστικά στην βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας της πόλης και την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιαςκαι σημείωσε: «Περισσότερα δρομολόγια αποκομιδής σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, μικρότερη περιβαλλοντική επιβάρυνση αλλά και εξοικονόμηση καυσίμων θα είναι μερικά μόνο από τα κέρδη που θα έχει η πρωτεύουσα από τον σταθερό Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων».

Ο Σταθμός θα παρέχει τη δυνατότητα μεταφόρτωσης 400 τόνων απορριμμάτων ημερησίως καλύπτοντας τις ανάγκες των δήμων Αθηναίων και Αιγάλεω.  Θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει σε οικόπεδο 19 στρεμμάτων που έχει παραχωρηθεί στον δήμο Αθηναίων από τον Ενιαίο Διαβαθμισμένο Σύνδεσμο Νομού Αττικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…