Άρθρο Localit 04 Νοεμβρίου, 2015

Ανταλλακτικό Παζάρι Ιματιοθήκης στον Αγ. Δημήτριο

δημοτική ιματιοθήκη Άγιος ΔημήτριοςΟ χειμώνας έχει μπει για τα καλά και η Τράπεζα Χρόνου Αγ. Δημητρίου & Αλίμου γέμισε τις κρεμάστρες της με ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα!

Την Παρασκευή λοιπόν 6 Νοεμβρίου από τις 14.00 έως τις 17.00, περιμένει  όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το γνωστό χώρο της Δημοτικής Ιματιοθήκης Αγίου Δημητρίου επί της Μακρυγιάννη 98, να ανταλλάξουν ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ.

Επιπλέον υπενθυμίζει ότι παράλληλα  με τις ανταλλαγές, δέχεται προσφορές ειδών ρουχισμού αλλά και οικιακού εξοπλισμού, ενώ ενημερώνει ότι για την εύρυθμη λειτουργία της δομής και για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, εφεξής κάθε άτομο θα μπορεί να ανταλλάσει έως 30 αντικείμενα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 19 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ αποχαιρετά την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, μια σπουδαία Ελληνίδα…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…