Άρθρο Localit 04 Μαΐου, 2020

Aνοίγουν οι χώροι πρασίνου και άθλησης αρμοδιότητας περιφέρειας Αττικής

Στη διάθεση των πολιτών για ατομική άθληση και ψυχαγωγία, επανέρχονται τα πάρκα και τα άλση που είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρεια Αττικής έπειτα από συνεννόηση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Μεταξύ των χώρων αυτών περιλαμβάνεται, το Πεδίο του Άρεως, το «Αντώνης Τρίτσης», το Άλσος Φινόπουλου και το Αττικό Άλσος, τα οποία θα παραμένουν ανοιχτά σύμφωνα με το ωράριο που ίσχυε πριν από τη λήψη των μέτρων.

Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο περιφερειάρχης επισημαίνει ότι είναι ανάγκη να συνεχιστεί η αυστηρή τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και μετά την άρση των μέτρων και επισημαίνει: «Στην παρούσα φάση γίνονται κρίσιμα βήματα για την επάνοδο στην κανονικότητα. Ωφείλουμε όλοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα ρισκάρουμε όσα πετύχαμε».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…