Άρθρο Localit 17 Δεκεμβρίου, 2021

Ηράκλειο: Ανοιχτό το Κέντρο Αστέγων και η αίθουσα σεμιναρίων του ΠΣΚΗ για προστασία από την κακοκαιρία

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που αναμένονται τις επόμενες μέρες, το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ) θα παραμείνει ανοιχτό από το Σάββατο 18 έως και την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης, απλώς κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου. Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή διασποράς του Covid-19 .

Παράλληλα, ανοιχτή θα είναι τις ίδιες μέρες (Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα) και η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο, από τις οκτώ  το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ, για όσους θέλουν να προστατευτούν από  τις καιρικές συνθήκες.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…