Άρθρο Localit 05 Οκτωβρίου, 2021

Ανοιχτή εκδήλωση για το ΣΒΑΚ διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Την 1η ενημερωτική εκδήλωση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στις 6 τo απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10).

Ο Δήμος σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα CIVINET και την  εταιρεία ΜΣΜ, καταρτίζει το συγκεκριμένο σχέδιο που στόχο έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Η συμμετοχή κατοίκων και επαγγελματικών φορέων και συλλόγων της πόλης κρίνεται απαραίτητη γιατί κάθε πρωτοβουλία αν δεν έχει την αποδοχή και την υποστήριξη της κοινωνίας των πολιτών κινδυνεύει να παραμείνει «νεκρό γράμμα».

Η Δημοτική Αρχή πιστεύοντας στη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σ’αυτή την πρώτη ενημερωτική εκδήλωση  με προϋπόθεση την προεγγραφή στον εξής σύνδεσμο: https://bit.ly/3zNz0st.

 

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας εχει παρεμβατικό χαρακτήρα σε βασικούς τομείς δράσεις: Περιβάλλον-Πράσινο, Συγκοινωνία-Μετακινήσεις, Προσβασιμότητα-Κοινωνική στήριξη ευάλωτων ομάδων (παιδιά, ηλικιωμένοι, άτομα περιορισμένης κινητικότητας), Τοπική ανάπτυξη- Ανεργία. Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής κινητικότητας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν «κλικ» ΕΔΩ  https://mailchi.mp/c096ae40d42a/nl1-4973570?e=94eb74ea2a

Για την είσοδο του κοινού απαιτείται επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού rapid έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους. Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Υπεγράφη η σύμβαση για τη δεύτερη φάση της διαμόρφωσης των Ενετικών Τειχών

Ένα οραματικό έργο που θα αναβαθμίσει κι άλλο τα Ενετικά Τείχη και θα τα καταστήσει…

Βιώσιμες Πόλεις 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην αποκατάσταση του παραδοσιακού Νερόμυλου στο Ίνι, προχωράει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Στην αποκατάσταση του παραδοσιακού νερόμυλου και δημιουργία υποστηρικτικών υποδομών στο Ίνι, προχωρά ο Δήμος Μινώα…

Βιώσιμες Πόλεις 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Ειδική ράμπα στην παραλία «Ακτή» για τα Άτομα με Αναπηρία και κινητικά προβλήματα

Σε λειτουργία τέθηκε στην δημοτική παραλία «Ακτή» στον Καρτερό , η ράμπα ΑμεΑ για την…